Έρευνες Ψηφιακών Μέσων - Ανάκτηση Δεδομένων

Τεχνικές Εκθέσεις - Πραγματογνωμοσύνες

Ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής και του Διαδικτύου. Η χρήση ψηφιακών μέσων είναι σχεδόν καθολική.
Η απώλεια δεδομένων λόγω επιθέσεων ιών, κακόβουλων ενεργειών ή βλάβης είναι κάτι σύνηθες. Η Alphabit διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία και εξειδίκευση, ώστε να μπορεί να προχωρήσει σε επιτυχή ανάκτηση δεδομένων.
Παράλληλα το ηλεκτρονικό έγκλημα είναι πια καθημερινότητα. Λέξεις όπως hacking, trojans, worms, spyware, backdoors, adwares έχουν μπει στη ζωή μας και αυτές οι ψηφιακές επιθέσεις προκαλούν τεράστια ζημιά στο επιχειρείν. Η μελέτη αυτών των επιθέσεων είναι απαραίτητη για τον επιτυχή εντοπισμό τους και την καταπολέμησή τους.
Όλες οι επιθέσεις αυτές αφήνουν ηλεκτρονικά ίχνη δηλ. ψηφιακά αποτυπώματα που μπορούν αν δοθούν στις αρμόδιες αρχές να οδηγήσουν στους δράστες. Ο εντοπισμός τους είναι απαραίτητος ώστε να αναγνωριστεί ο ακριβής τρόπος που πραγματοποιήθηκε η εισβολή, η έκτασή της και να αποπεμφθούν οι εισβολείς.
Η Alphabit διαθέτει την εμπειρία, την εξειδίκευση και πιστοποιήσεις παγκόσμιας αναγνώρισης από διεθνείς οργανισμούς (CISSP, CPFA), εκπαιδεύεται και προετοιμάζεται σε εργαστηριακές ασκήσεις και πραγματοποιεί έρευνες ψηφιακών πειστηρίων σε υποθέσεις κάθε είδους παρέχοντας Τεχνικές Εκθέσεις και Πραγματογνωμοσύνες για δικανική χρήση.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναζητήστε μία λύση.