Ευαισθητοποίηση κυβερνοασφάλειας

Επαγγελματική κατάρτιση

Στη μετά COVID εποχή, οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έχουν γίνει πιο εξελιγμένες και πιο συχνές από ποτέ. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους εκμετάλλευσης των τρωτών σημείων στα συστήματα, τα δίκτυα και τις εφαρμογές υπολογιστών, αλλά κυρίως στους ίδιους του ανθρώπους που αποτελούν τον πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα της ασφάλειας. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την καταπολέμηση αυτών των απειλών είναι η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης στα θέματα κυβερνοασφάλειας.

Η εκπαίδευση αποτελεί βασικό συστατικό κάθε ολοκληρωμένου προγράμματος κυβερνοασφάλειας. Περιλαμβάνει την εκπαίδευση των εργαζομένων και των συνεργατών σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και τις απειλές που συνδέονται με τη χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές για τη διαφύλαξη ευαίσθητων πληροφοριών και δεδομένων.

Το πρόγραμμά μας για την εκπαίδευση ευαισθητοποίησης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο προσωπικό του οργανισμού σας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την προστασία από τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Η εκπαίδευσή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως:

  • Κακόβουλο λογισμικό και λυτρισμικό
  • Επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος και πώς να τις αναγνωρίζουμε
  • Απάτες κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιούνται από εγκληματίες του κυβερνοχώρου
  • Ασφάλεια και διαχείριση κωδικών πρόσβασης
  • Πρακτικές ασφαλούς περιήγησης
  • Ασφάλεια κινητών συσκευών
  • Προστασία και κρυπτογράφηση δεδομένων
  • Συμμόρφωση και κανονιστικές απαιτήσεις

Η εκπαίδευσή παρέχεται διαδικτυακά ή με επιτόπου εκπαίδευση και με διαδραστικές προσομοιώσεις. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε την εκπαίδευσή, ώστε να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες του οργανισμού σας.

Επενδύοντας στην εκπαίδευση ευαισθητοποίησης, επενδύετε στην προστασία των πιο πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων του οργανισμού σας – των δεδομένων και των πληροφοριών σας. Η εκπαίδευσή μας θα ενδυναμώσει τους εργαζόμενους, ώστε να μην φοβούνται, να μπορούν να εντοπίζουν και να αποτρέπουν τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, μειώνοντας τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων και άλλων περιστατικών στον κυβερνοχώρο.

Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης ευαισθητοποίησης κυβερνοασάλειας και κάντε το πρώτο βήμα για την προστασία του οργανισμού σας από τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναζητήστε μία λύση.