Alphabit Logo
EN
EL
Alphabit Favicon

Αποτελεσματική ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Alphabit Security Manager για Αποτελεσματική Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχειρηματικής επικοινωνίας….

Alphabit Security Manager για Αποτελεσματική Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχειρηματικής επικοινωνίας. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και καθολικά αποδεκτό, μια ιδανική πλατφόρμα για την εταιρική αλληλογραφία. Ωστόσο, η διάδοσή του το καθιστά πρωταρχικό στόχο για κυβερνοαπειλές.

Με το τοπίο των απειλών να διευρύνεται συνεχώς και να γίνεται όλο και πιο έντονο και συχνό, οι επιχειρήσεις παλεύουν με την αυξανόμενη απειλή επιθέσεων που βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Το Security Manager Email Security της Alphabit είναι η λύση για να οχυρώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία ενάντια στις μυριάδες απειλές που καραδοκούν στα εισερχόμενά σας.

Οι κίνδυνοι στα εισερχόμενά σας (και η αντίληψή σας)

Η απλότητα της αποστολής ενός email και η ανθρώπινη κουλτούρα και νοοτροπία σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο κρύβουν την πολυπλοκότητα των απειλών που μπορεί να εμπεριέχει. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούν τον κύριο φορέα των επιθέσεων phishing που χειραγωγούν τη σκέψη και τις ενέργειες των ανθρώπων ώστε να αποκαλύψουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως διαπιστευτήρια πρόσβασης, προσωπικά δεδομένα ή πνευματική ιδιοκτησία. Η υποκλοπή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις (Business Email Compromise – BEC) εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία και μπορεί να γίνει πολύ δαπανηρή, ιδίως με τη χρήση βαθιών απομιμήσεων (deepfakes) με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Το phishing είναι συνήθως η πύλη για τη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό και λυτρισμικό (ransomware), με το τελευταίο να αποτελεί απτή απειλή, καθώς διαταράσσει τις επιχειρηματικές λειτουργίες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια επαγγελματικών ευκαιριών και ζημιά στη φήμη. Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος παραβίασης δεδομένων, η οποία μπορεί να είναι είτε τυχαία απώλεια δεδομένων είτε σκόπιμη παραβίαση δεδομένων. Και τα δύο μπορεί να είναι καταστροφικά, καθώς, σύμφωνα με ερευνητές του κλάδου, το κόστος μιας παραβίασης δεδομένων μπορεί να φτάσει τα 4,54 εκατομμύρια δολάρια.

Οι μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες συχνά είναι λιγότερο εξοπλισμένες για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, αντιμετωπίζουν σημαντικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής απώλειας και της πληγείσας εμπιστοσύνης των πελατών. Περιστατικά από μικρές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης έως εκκολαπτόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις, καταδεικνύουν ότι καμία οντότητα δεν είναι πολύ μικρή για να γίνει στόχος.

Πολλές μικρές επιχειρήσεις βασίζονται στα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας των πλατφορμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μειώσουν το κόστος και να προστατεύσουν τις επικοινωνίες τους. Ωστόσο, τα μέτρα αυτά συχνά προσφέρουν περιορισμένη προστασία από την αμέλεια των υπαλλήλων τους ή από τις εξελιγμένες τακτικές που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Η διαχείριση της ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ίδια μέσα μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε  αφαίμαξη πόρων, αποσπώντας την προσοχή από τις βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες χωρίς να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία. Η πολυπλοκότητα της αποτελεσματικής καταπολέμησης απειλών όπως το spear phishing, το man-in-the-middle (MitM), οι επιθέσεις μηδενικής ημέρας, η άρνηση εξυπηρέτησης (DoS) του διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι προηγμένες μόνιμες απειλές (APT) υπογραμμίζει τους περιορισμούς μιας προσέγγισης do-it-yourself (DIY).

Security Manager Email Security της Alphabit: Email: Η ψηφιακή σας ασπίδα

Το Security Manager Email Security της Alphabit είναι μια ολοκληρωμένη ψηφιακή άμυνα που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διάφορες απειλές στον κυβερνοχώρο. Στον πυρήνα της, η υπηρεσία μας περιλαμβάνει διάφορες κρίσιμες λειτουργίες, όπως προηγμένη ανίχνευση απειλών, φιλτράρισμα spam και περιεχομένου, προστασία κατά του phishing σε πραγματικό χρόνο, κρυπτογράφηση δεδομένων και στρατηγικές πρόληψης απωλειών.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί ασφαλείς πύλες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τεχνικές sandboxing παράλληλα με την αυτοματοποιημένη ανάλυση απειλών και την υποβολή αναφορών. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προστατεύονται απλώς από τις τρέχουσες απειλές, αλλά είναι επίσης προετοιμασμένα για τις αναδυόμενες ευπάθειες.

Η υπεροχή των υπηρεσιών Security Manager Email Security της Alphabit έναντι των DIY λύσεων έγκειται στην ικανότητά τους να προσφέρουν προηγμένη προστασία. Στοχεύοντας στην παροχή μιας ολιστικής προσέγγισης ασφάλειας, οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες μας είναι εξοπλισμένες με αυτό που συχνά λείπει από τις επιχειρήσεις: την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κυβερνοασφάλειας, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η ανάλυση συμπεριφοράς στον εντοπισμό ανωμαλιών, καθώς και ειδικούς που είναι αφοσιωμένοι στην παρακολούθηση και την άμυνα κατά των απειλών που βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η επαγγελματική εποπτεία της Alphabit διασφαλίζει ότι οι απειλές εντοπίζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια και αντιμετωπίζονται άμεσα, μειώνοντας το παράθυρο ευκαιρίας για τους κακοποιούς να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σημεία. Επιπλέον, οι υπηρεσίες αυτές ενημερώνονται συνεχώς για να προσαρμόζονται στις νέες απειλές, παρέχοντας ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν μπορούν να φτάσουν οι λύσεις DIY, οι οποίες μπορεί να στερούνται πόρων και τεχνογνωσίας.

Τα οφέλη του Security Manager Email Security της Alphabit

Η επιλογή του Security Manager Email Security της Alphabit προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων που εκτείνονται πέρα από την άμεση ενίσχυση της κατάστασης ασφαλείας ενός οργανισμού. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο επιθέσεων και παραβιάσεων δεδομένων και βελτιώνει τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις. Οι οργανισμοί επωφελούνται από τη βελτιωμένη ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να επιβαρύνουν υπερβολικά το προσωπικό του τμήματος πληροφορικής. Επιπλέον, με τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τεχνογνωσία και έμπειρο προσωπικό για ένα μόνο μέρος του κόστους που συνεπάγεται η ένταξη έμπειρων επαγγελματιών κυβερνοασφάλειας στο εργατικό τους δυναμικό.

Αυτή η αλλαγή προσέγγισης ενισχύει την παραγωγικότητα του προσωπικού και δίνει στους ηγέτες των επιχειρήσεων ηρεμία, γνωρίζοντας ότι οι επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι ασφαλείς. Ως αποτέλεσμα, οι οργανισμοί μπορούν να επικεντρωθούν στις βασικές επιχειρηματικές τους λειτουργίες, γνωρίζοντας ότι οι ψηφιακές τους επικοινωνίες είναι θωρακισμένες από τις απειλές του κυβερνοχώρου.

Η επιλογή του σωστού παρόχου ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η επιλογή ενός παρόχου ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια σημαντική απόφαση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κατάσταση ασφαλείας της επιχείρησής σας.

Σε αυτό το τοπίο, η Alphabit είναι ο πάροχος που αναζητάτε. Η Alphabit, που ιδρύθηκε το 2008 ως εταιρεία πληροφορικής και σήμερα ειδικεύεται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας με πιστοποιημένο προσωπικό και μακρά επιτυχημένη παρουσία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της υπηρεσίας, προσφέροντας το πρόγραμμα Security Manager Email Security, αξιοποιώντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε τύπο πελάτη.

Μην αφήνετε την πολυπλοκότητα της κυβερνοασφάλειας και το κόστος της τεχνολογίας να αποτελούν εμπόδιο στις ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Εξασφαλίστε μια ανθεκτική στάση κυβερνοασφάλειας για την προστασία των πολύτιμων πληροφοριών σας και επιτύχετε εξοικονόμηση κόστους χωρίς πολυπλοκότητα και τριβές με την υπηρεσία Security Manager Email Security της Alphabit.

Προγραμματίστε μια συμβουλευτική συνάντηση σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς ένα πιο ασφαλές μέλλον για την επιχείρησή σας με έναν αξιόπιστο συνεργάτη όπως η Alphabit.

Alphabit Favicon

Μέτρα Ασφαλείας Προστασίας Επιχειρήσεων

Η Alphabit Παρέχει Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Πληροφορικής, Επικοινωνιών & Ασφάλειας Συστημάτων για τον Επιτυχή Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Εταιρίας σας.

Η Εταιρεία μας

Ανακαλύψτε την Αποστολή και τη Δέσμευση της Εταιρείας μας.

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε την Ομάδα μας: Παθιασμένα Άτομα σας Οδηγούν στην Αριστεία.

Οι Πελάτες μας

Εξερευνήστε Ιστορίες Επιτυχίας από Ικανοποιημένους Πελάτες μας.

EN
EL
Kifisias 296 & Navarinou 40, Chalandri, Athens
Contact: +30 211 8000 900
Contact Email: [email protected]
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security